• 2310 676 480 | 2310 888 770 | 697 855 7777
  • Δευ - Παρ 8:30 π.μ. - 9:30 μ.μ
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Anakainisi-mpaniou
 
Το μπάνιο είναι ένας σημαντικός χώρος του σπιτιού και έχει παύσει να είναι ένα αναγκαίο τμήμα του , αντιθέτως έχει γίνει ένας ιδιωτικός χώρος χαλάρωσης, ηρεμίας και ξεκούρασης. Είναι ο χώρος όπου θα δώσετε τόσο προσοχή στη λεπτομέρεια και στην αρμονία που προκύπτει από την αισθητική όσο και στην εργονομία, στη λειτουργικότητα και στην αντοχή από τη χρήση στο χρόνο.
Η ανακαίνιση μπάνιου απαιτεί αρχικά μια επαγγελματική αυτοψία και ρεαλιστική εκτίμηση των δυνατοτήτων του μπάνιου αλλά και έναν καλό σχεδιασμό που θα συνδυάσει την αισθητική και την οικονομία χώρου και χρήματος.
Η Open Plan έχει τη λύση για όλους τους τύπους μπάνιων και προσαρμόζεται στις εκάστοτε επιθυμίες του πελάτη. Παρέχει ευλυγισία κινήσεων όπως η αγορά των κυριοτέρων υλικών (πλακάκια - είδη υγιεινής) από τον πελάτη εφόσον το επιθυμεί, εγγύηση εργασιών, επίβλεψη από μηχανικό, συνεπή προγραμματισμό, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό 3D με την επιλογή των υλικών και τελικά ένα ποιοτικό αποτέλεσμα που αξίζει για το μπάνιο σας.
Εκμεταλλευόμενοι την αληθινά πολυετή εμπειρία μας, έχουμε ιδέες και προτάσεις που θα βρείτε εδώ καθώς και έτοιμες οικονομικές λύσεις για δύο βασικούς τύπους συνεργασίας.

Η Open Plan ενημερώνεται συνεχώς για την νομοθεσία και τις νέες τεχνολογίες των υλικών ώστε να διασφαλίζει την ποιότητα των εγκαταστάσεων και τη βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς του ακινήτου. Προτείνει λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και φροντίζει για την αξία και το μέλλον του σπιτιού σας.
Για την απλοποίηση των πλάνων σας και τη διευκόλυνση των οικονομικών προσδοκιών σας, η Open Plan έχει έτοιμες λύσεις - πακέτα προσφορών για συνήθεις συμβατικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιού με διαβάθμιση παρεμβάσεων ανάλογα με την κάθε περίπτωση, ξεκινώντας από την εκδοχή της μερικής ανακαίνισης και καταλήγοντας σε ολοκληρωμένη λύση ολικής ανακαίνισης.
Τέλος δίνει τη δυνατότητα ευκολιών πληρωμής με ποικίλους τρόπους όπως οι άτοκες δόσεις και οι πραγματικές εκπτώσεις μέσω των προσφορών και της αξιολόγησης των αναγκών σας.

© 2016 anakainisi-thessaloniki.com All Rights Reserved.