• 2310 676 480 | 2310 888 770 | 697 855 7777
  • Δευ - Παρ 8:30 π.μ. - 9:30 μ.μ
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακαίνιση Σπιτιού

Tα 3 Βήματα της Ανακαίνισης
Κατά τα τελευταία χρόνια της κρίσης και της οικονομικής δυσπραγίας, η ανακαίνιση σπιτιού είναι η επικρατούσα τάση για την κάλυψη των οικιστικών αναγκών.

Anakainisi
Bήμα 1ο
33%
Μέσα από μια πρώτη συζήτηση, αποσαφηνίζουμε τις ανάγκες του πελάτη και καταλαβαίνουμε τον οικονομικό προσανατολισμό του εγχειρήματος. Ξεκινώντας από τον προσδιορισμό της μελλοντικής  χρήσης καθώς την αξιολόγηση των κύριων χαρακτηριστικών του σπιτιού, όπως η θέση του, το εμβαδό του και η γενική υφιστάμενη κατάστασή του, στη συνέχεια θέτουμε το γενικό στόχο σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και τα οικονομικά σας δεδομένα.
Bήμα 2ο
66%
Κάνουμε αυτοψία του χώρου και συγκεντρώνουμε όλα τα στοιχεία, τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες αλλά και τις δυνατότητες του σπιτιού. Γίνεται μια ακριβής καταγραφή των απαιτήσεων του έργου ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε μαζί την τελική μελλοντική εικόνα. Δίνουμε προτάσεις και λύσεις όπου απαιτείται.  Επιλέγουμε τα καταλληλότερα υλικά, πάντα προσαρμοσμένα στις προσδοκίες σας και υπολογίζουμε το τελικό κόστος με ακρίβεια ώστε να αποφύγουμε οποιαδήποτε προβλέψιμη εκτροπή δαπάνης από το προϋπολογισμένο κόστος ανακαίνισης.
Anakainisi spitiou
Ανακαίνιση Θεσσαλονίκη
Bήμα 3ο
100%
 Ετοιμάζεται μια σύμβαση που έχει τρία βασικά σκέλη και περιλαμβάνει:
  • Χρονοδιάγραμμα παράδοσης έργου, τις εγγυήσεις που παρέχει η εταιρεία μας για όλες τις εργασίες και τα υλικά και όλες τις παρελκόμενες υποχρεώσεις μας όπως η έκδοση των απαιτούμενων αδειών και η επίβλεψη μηχανικού.
  • Αναλυτικό κατάλογο όλων των εργασιών που  περιγράφει  τα υλικά, τις επιμέρους τιμές τους, τις εργοστασιακές εγγυήσεις και πιστοποιήσεις που τα συνοδεύουν (αυτά είναι πάντα επώνυμα και brands της αγοράς).
  • Περιγραφή του τρόπου πληρωμής όπως συμφωνήθηκε από τον πελάτη και με τις αντίστοιχες διασφαλίσεις ως προς την αντιστοιχία της προόδου των εργασιών.

Η Open Plan ενημερώνεται συνεχώς για την νομοθεσία και τις νέες τεχνολογίες των υλικών ώστε να διασφαλίζει την ποιότητα των εγκαταστάσεων και τη βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς του ακινήτου. Προτείνει λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και φροντίζει για την αξία και το μέλλον του σπιτιού σας.
Για την απλοποίηση των πλάνων σας και τη διευκόλυνση των οικονομικών προσδοκιών σας, η Open Plan έχει έτοιμες λύσεις - πακέτα προσφορών για συνήθεις συμβατικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιού με διαβάθμιση παρεμβάσεων ανάλογα με την κάθε περίπτωση, ξεκινώντας από την εκδοχή της μερικής ανακαίνισης και καταλήγοντας σε ολοκληρωμένη λύση ολικής ανακαίνισης.
Τέλος δίνει τη δυνατότητα ευκολιών πληρωμής με ποικίλους τρόπους όπως οι άτοκες δόσεις και οι πραγματικές εκπτώσεις μέσω των προσφορών και της αξιολόγησης των αναγκών σας.

© 2016 anakainisi-thessaloniki.com All Rights Reserved.