• 2310 676 480 | 2310 888 770 | 697 855 7777
  • Δευ - Παρ 8:30 π.μ. - 9:30 μ.μ
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τεχνικά Νέα

6 περιπτώσεις που θα χρειαστείτε έναν ανάδοχο ανακαίνισης σπιτιού

Οι μηχανικοί  έχουν ένα ρεαλιστικό πλάνο και επιβλέπουν όλες τις κατασκευές, ένα πλάνο απαραίτητο τόσο σε μεγάλα όσο και σε μικρά έργα.

Αναρωτιέστε αν είναι ώρα να προσλάβετε έναν μηχανικό; Αυτοί οι επαγγελματίες είναι ειδικοί στη διαχείριση όλων των πτυχών ενός έργου, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης αδειών δόμησης, της πρόσληψης συνεργείων, της επίβλεψης της εργασίας, του καθαρισμού, καθώς και πολλά άλλα. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα μεγάλο έργο αναβάθμισης κατοικίας, ανακαίνιση ή νέα κατασκευή, ένας μηχανικός θα είναι βασικός παράγοντας για το project. Εδώ θα βρείτε 7 περιπτώσεις στις οποίες θα χρειαστείτε έναν εργολάβο μηχανικό για να σιγουρέψετε

ότι το έργο σας θα τρέξει ομαλά. 


Μηχανικός και συνεργεία

Ένα εξειδικευμένο συνεργείο αποτελείται από επαγγελματίες με ένα στενό χώρο εξειδίκευσης, όπως οι ηλεκτρολόγοι και οι υδραυλικοί . Ένας μηχανικός , από την άλλη πλευρά, επιβλέπει όλες τις επιμέρους πτυχές ενός κατασκευαστικού έργου, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών ηλεκτρολόγου-υδραυλικού. 

 
1. Αν είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε τα σχέδια ενός αρχιτέκτονα

Ακόμη κι αν έχετε είδη μια αρχιτεκτονική μελέτη με ολοκληρωμένα λεπτομερή σχέδια, ήρθε η ώρα να βρεθεί ένας εργολάβος που μπορεί να τα υλοποιήσει. Είναι σημαντικό να συνεργάζονται καλά οι δύο μηχανικοί, οπότε αν ο αρχιτέκτονας σας προτείνει εργολάβους με τους οποίους συνεργάστηκε πριν, καλό είναι να εξετάσετε το ενδεχόμενο να λάβετε προσφορές από αυτούς. Αλλά ακόμα κι αν πάτε με έναν από τους εργολάβους που προτείνει ο σχεδιαστής σας, μην ξεχνάτε να τον διασταυρώσετε με δικές σας - ελέγξτε τις κριτικές άλλων , ζητήστε να δείτε προηγούμενες δουλειές και να ελέγξετε αν είναι πιστοποιημένος από αρμόδιο φορέα με αντίστοιχες ενημερότητες (φορολογική-ασφαλιστική). 2. Αν κάνετε ανακαίνιση  στην κουζίνα σας

Όποτε διαπιστώνετε ότι θα χρειαστείτε πολλαπλά συνεργεία για μία εργασία, είναι χρήσιμο να προσλάβετε έναν μηχανικό  που θα συντονίζει το έργο. Σε μια ανακαίνιση κουζίνας, για παράδειγμα, σχεδόν κάθε εργασία θα απαιτήσει πολλαπλά συνεργεία, όπως ένας υδραυλικός, ένας ηλεκτρολόγος, ένας ξυλουργός, ένας πλακάς, ένας γυψοσανίδας και ένας βαφέας. Ο μηχανικός σας διατηρεί τη «μεγάλη εικόνα» συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων κουζίνας, θα εξασφαλίσει την χρονική επικάλυψη των συνεργείων και την τήρηση ενός προγράμματος εργασιών.

 

3. Αν θέλετε να κάνετε αναδιαμόρφωση στο σπίτι σας

Θέλετε να γκρεμίσετε έναν τοίχο και να ανοίξετε το χώρο σας; Μπορείτε να επιλέξετε να προσλάβετε έναν σχεδιαστή ή έναν αρχιτέκτονα για να κάνετε τη μελέτη, αλλά αν αυτό που έχετε κατά νου είναι αρκετά απλό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε για να ξεκινήσετε, είναι μάλλον  ένας μηχανικός ανακαίνισης. Αυτός ο επαγγελματίας, εφόσον είναι ο κατάλληλος, μπορεί να εξασφαλίσει τον συντονισμό όλων των εργασιών.

είων Επίπεδο


4. Αντιμετώπιση ζητημάτων ασφάλειας.

Μπορεί να είναι δελεαστικό να προσλάβετε  κάποιον τεχνίτη για φαινομενικά μικρές δουλειές, αλλά δεν θα παίζατε με ασφάλεια της οικογένειας και των επισκεπτών σας.  Θα προτιμούσατε ένα υπεύθυνο μηχανικό επαγγελματία που ξέρει τους κτιριακούς κανόνες και μπορεί να ολοκληρώσει την εργασία με γνώμονα την ασφάλεια. Από ένα πατάρι που καταργείται μέχρι ένα τοίχο που αλλάζει θέση θα πρέπει να δείτε σοβαρά το ζήτημα και να προσλάβετε έναν έμπειρο μηχανικό για να επιβλέπει το έργο.


5. Αν έχετε τελειώσει με την υπομονή σας

Εάν έχετε ξεκινήσει μόνοι σας και διαπιστώσατε ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε πλέον τα πολλά συνεργεία και τα πολύπλοκα οικονομικά του έργου, είναι σημαντικό το αν και το πότε θα εγκαταλείψετε το αρχικό πλάνο σας και θα καλέσετε έναν επαγγελματία. Ένας Μηχανικός μπορεί να σας βοηθήσει να καθοδηγήσετε το έργο σας μέχρι να ολοκληρωθεί, ανεξάρτητα από το ποιο στάδιο βρίσκεται.

6. Αν χρειάζεστε άδειες 

Είτε σκοπεύετε να κάνετε μια απλή ανακαίνιση είτε πρόκειται να αναδιαμορφώσετε εντελώς το διαμέρισμα, αλλάζοντας το σχέδιο των τοίχων του σπιτιού σας είτε κάνετε οποιοδήποτε άλλο έργο, χρειάζεστε άδειες, αυτό είναι σημαίνει ότι θα χρειαστείτε ένα Μηχανικό. Αυτοί  είναι καλά εξοικειωμένοι με τους  οικοδομικούς κανονισμούς και τα διατάγματα και μπορούν να εκδώσουν τις άδειες που το έργο σας απαιτεί. 

Η Open Plan ενημερώνεται συνεχώς για την νομοθεσία και τις νέες τεχνολογίες των υλικών ώστε να διασφαλίζει την ποιότητα των εγκαταστάσεων και τη βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς του ακινήτου. Προτείνει λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και φροντίζει για την αξία και το μέλλον του σπιτιού σας.
Για την απλοποίηση των πλάνων σας και τη διευκόλυνση των οικονομικών προσδοκιών σας, η Open Plan έχει έτοιμες λύσεις - πακέτα προσφορών για συνήθεις συμβατικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιού με διαβάθμιση παρεμβάσεων ανάλογα με την κάθε περίπτωση, ξεκινώντας από την εκδοχή της μερικής ανακαίνισης και καταλήγοντας σε ολοκληρωμένη λύση ολικής ανακαίνισης.
Τέλος δίνει τη δυνατότητα ευκολιών πληρωμής με ποικίλους τρόπους όπως οι άτοκες δόσεις και οι πραγματικές εκπτώσεις μέσω των προσφορών και της αξιολόγησης των αναγκών σας.

© 2016 anakainisi-thessaloniki.com All Rights Reserved.