• 2310 676 480 | 2310 888 770 | 697 855 7777
  • Δευ - Παρ 8:30 π.μ. - 9:30 μ.μ
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιδέες & Συμβουλές Ανακαίνισης

 

 

12 Έξυπνοι τρόποι να χωρίσετε ένα δωμάτιο χωρίς να χαθεί το φως

Όταν θέλετε ακριβώς τη σωστή ποσότητα χώρου και φωτός, δημιουργήστε κατασκευές από γυαλί, περσίδες, χάνδρες, εμφανή πλαίσια και πολλά άλλα…


Πέντε λάθη διακόσμησης που πρέπει να αποφεύγετε.

Δεν αρκεί η έμπνευση και η καλή πρόθεση. Χρειάζεται να τηρούμε κάποιους βασικούς κανόνες και δεν θα πέσουμε στην παγίδα.


Λίγο μετά την απόφαση για την αντικατάσταση ή ανακαίνιση της κουζίνας αρχίζει το άκουσμα ονομασιών από υποψήφια υλικά που θα την αποτελέσουν.  Λίγα λόγια για αυτά τα υλικά θα φανούν χρήσιμα στη συνέχεια. Το λιγότερο που θα συμβεί είναι να σας μιλάνε και εσείς να μην είσαστε Κινέζοι.

koyzina Open Plan (10)


Σκέφτεστε να κρατήσετε το ξύλο στα δωμάτια;  

Η διατήρηση του ξύλινου δαπέδου χωρίς να χρειαστεί να το αντικαταστήσετε είναι μια ορθή επιλογή υπό προϋποθέσεις. Η κλασική ομορφιά και ζεστασιά που  προσφέρει γίνεται ακόμη πιο ευχάριστη με τη σκέψη των χρημάτων που εξοικονομήσατε.  


Δάπεδα Laminate: Απολαύστε την εμφάνιση του ξύλου

Τι είναι τα δάπεδα laminate - πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.


Σελίδα 1 από 2

Η Open Plan ενημερώνεται συνεχώς για την νομοθεσία και τις νέες τεχνολογίες των υλικών ώστε να διασφαλίζει την ποιότητα των εγκαταστάσεων και τη βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς του ακινήτου. Προτείνει λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και φροντίζει για την αξία και το μέλλον του σπιτιού σας.
Για την απλοποίηση των πλάνων σας και τη διευκόλυνση των οικονομικών προσδοκιών σας, η Open Plan έχει έτοιμες λύσεις - πακέτα προσφορών για συνήθεις συμβατικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιού με διαβάθμιση παρεμβάσεων ανάλογα με την κάθε περίπτωση, ξεκινώντας από την εκδοχή της μερικής ανακαίνισης και καταλήγοντας σε ολοκληρωμένη λύση ολικής ανακαίνισης.
Τέλος δίνει τη δυνατότητα ευκολιών πληρωμής με ποικίλους τρόπους όπως οι άτοκες δόσεις και οι πραγματικές εκπτώσεις μέσω των προσφορών και της αξιολόγησης των αναγκών σας.

© 2016 anakainisi-thessaloniki.com All Rights Reserved.