• 2310 676 480 | 2310 888 770 | 697 855 7777
  • Δευ - Παρ 8:30 π.μ. - 9:30 μ.μ
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιδέες & Συμβουλές Ανακαίνισης

Τι είναι τα δάπεδα laminate - πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Δάπεδα Laminate: Απολαύστε την εμφάνιση του ξύλου

Τι είναι τα δάπεδα laminate - πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Το Laminate δεν είναι το ξύλο, αν και συνήθως έχει τέτοια εμφάνιση. Αντίθετα, το δάπεδο laminate είναι αμιγώς τεχνητό. Μπορούννα ομοιάζουν με οτιδήποτε, αλλά συνήθως κατασκευάζονται με  προσομοίωση του ξύλου.  


Τα Laminate είναι σχετικά φθηνά και εύκολα στην τοποθέτηση Επειδή είναι σχετικά ανθεκτικά στην υγρασία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιοχές όπου το υλικό που μιμούνται δεν μπορεί να τοποθετηθεί, όπως σε ένα υπόγειο δωμάτιο για πλυντήριο και στέγνωμα ρούχων. 

laminate 1
Το Laminate εφευρέθηκε το 1977 και η εταιρεία που το ανέπτυξε, το εισήγαγε στην ευρωπαϊκή αγορά το 1984.
Η αγορά έχει πλημμυρίσει με φθηνά laminate σε ελκυστικές, πολλές φορές ύποπτες τιμές με αμφίβολη προέλευση και ποιότητα. 

laminate 2
Με την αγορά ενός πιστοποιημένου δαπέδου γνωρίζετε σημαντικά πράγματα για το πάτωμά σας. Αρχικά, θα ξέρετε ότι το πάτωμά σας θα εγκατασταθεί χωρίς κόλλα. Αυτό είναι καλό για δυο λόγους. Με την τεχνολογία  του κουμπώματος κλικ είναι πιο εύκολο να εγκατασταθούν, ενώ δεν θα εκπέμπονται αέρια που μπορεί να βλάψουν την ποιότητα του αέρα στο σπίτι σας. 

Η ίδια πιστοποίηση μας λέει επίσης ότι ένα προϊόν είναι ανακυκλώσιμο και συμμορφώνεται με όλους τους κανονισμούς της Ε.Ε.

NALFA - North American Laminate Δάπεδα Αναπλ.

diagramma laminate
Σχεδόν όλοι έχουμε ακούσει τον όρο "laminate" αλλά τι μπορεί να είναι το
laminate; Αυτό το διάγραμμα εξηγεί τα πάντα τέλεια. 

A. Μια διαφανής, προστατευτική στρώση έναντι της φθοράς ανθεκτική σε σκύλους, γάτες, καρέκλες, και ψηλά τακούνια. 

B. Το διακοσμητικό στρώμα απεικονίζει με υψηλής ευκρίνεια και λεπτομέρεια την προσομοίωση υλικού. Οι κατασκευάστριες εταιρείες έχουν την τεχνολογία και τη δυνατότητα να προσομοιώσουν ρεαλιστικά τα πάντα, από σκληρό ξύλο μέχρι μάρμαρο ή πέτρα. 

Γ Πυρήνας υψηλής πυκνότητας ( HDF) που προσφέρει αντοχή σε κρούση, σταθερότητα και αντοχή. 

Δ Ένα στρώμα ρητίνης μελαμίνης προσφέρει επιπλέον δομική σταθερότητα και αντοχή στην υγρασία. 

Ε Υπόστρωμα (το οποίο πωλείται χωριστά) αλλά είναι απαραίτητο για οποιαδήποτε εγκατάσταση. Είναι χρήσιμο στην απορρόφηση μικρών ατελειών στο βασικό δάπεδο, μειώνοντας σχετικά τον θόρυβο από περπάτημα και βοηθώντας στην απόσβεση θορύβου από πτώσεις αντικειμένων. Ορισμένα υποστρώματα προσφέρουν επίσης ένα φράγμα υδρατμών  που είναι  μια καλή ιδέα για τις εγκαταστάσεις σε μπάνιο και κουζίνα.

laminate 3
Το δάπεδο
laminate είναι πλωτό και μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από ένα υπάρχον πάτωμα, εφ 'όσον το παλιό πάτωμα είναι επίπεδο και όχι κυματοειδές.
laminate 4Δάπεδα Laminate Armstrong


Όταν τα δάπεδα laminate τοποθετούνται απευθείας σε τσιμεντοκονία ή σε περιοχές με πολλή υγρασία χρειάζεται ένα επιπλέον φράγμα υγρασίας. Ο έμπειρος εγκαταστάτης τεχνίτης θα πρέπει να σιγουρευτεί για το επίπεδο υγρασίας και το χρόνο που παρήλθε μετά την κατασκευή του τσιμεντοκονιάματος. Αναφορικά με αυτό, οι επαγγελματίες του είδους διαθέτουν υγρασιόμετρο που μετράει ποσοστιαία το επίπεδο υγρασίας. Όταν η τιμή αυτή είναι έξω από τα επιτρεπτά όρια η εργασία αναβάλλεται και οι λύσεις είναι η αναμονή για την ξήρανση ή η ξήρανση με τεχνητά μέσα όπως οι θερμάστρες, ο καλός εξαερισμός κλπ.

laminate 5Σανίδες Πεύκου


Η τεχνολογία εκτύπωσης έχει βελτιωθεί δραματικά από τις πρώτες ημέρες κατασκευής των δαπέδων laminate. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές, το δάπεδο που φαίνεται εδώ μιμείται την εμφάνιση φαρδιάς πευκο-σανίδας.


Επιπλέον, δεδομένου ότι ορόφους κλικ μαζί laminate δεν συνδέονται με τίποτα, unstalling τους είναι πιο εύκολο από ό, τι η θέση τους στο πρώτο μέρος. Μερικές φορές μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια προσωρινή λύση για ένα προβληματικό όροφο.

laminate 6Τικ laminate δάπεδο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Τα Laminate καθαρίζονται εύκολα από λεκέδες και έχουν την τάση να απωθούν το νερό. Έχουν μια εξαιρετικά σκληρή και ανθεκτική επιφάνεια. Είναι λίγο δύσκολο να επισκευαστούν από γρατζουνιές και πρέπει να σιγουρέψετε ότι αγοράσετε επιπλέον υλικό με την αρχική παραγγελία  και να το κρατήστε για την περίπτωση που θα το χρειαστείτε αργότερα. 

Το Laminate δεν χρειάζεται κανένα ειδικό καθαριστικό ή ή κάποια ειδική μεταχείριση για να κρατήσει την εμφάνισή του. Δεν πρέπει εφαρμόζετε βερνίκια, κεριά ή άλλο γυαλιστικό. Τέλος δεν μπορεί να βαφτεί και φυσικά να τριφτεί όπως τα φυσικά ξύλα.

laminate 7Oak laminate δάπεδο

Τα Laminate είναι μια προσιτή επιλογή για μια λύση μικρής ή μεγάλης διάρκειας για το δάπεδο. 

 
δάπεδα laminate 
Πλεονεκτήματα: Είναι μια εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους και σας κάνουν εύκολη τη ζωή. 
Μειονεκτήματα: Δεν μπορεί να βαφτεί ή να επισκευαστεί εύκολα. 
Προτεινόμενες χρήσεις: Οπουδήποτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια σανίδα με μηχανική αντοχή, αντί για πλακάκι ή μοκέτα του δαπέδου. 
Εύρος τιμών: 8€ έως 18 € ανά τετραγωνικό μέτρο.

Η Open Plan ενημερώνεται συνεχώς για την νομοθεσία και τις νέες τεχνολογίες των υλικών ώστε να διασφαλίζει την ποιότητα των εγκαταστάσεων και τη βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς του ακινήτου. Προτείνει λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και φροντίζει για την αξία και το μέλλον του σπιτιού σας.
Για την απλοποίηση των πλάνων σας και τη διευκόλυνση των οικονομικών προσδοκιών σας, η Open Plan έχει έτοιμες λύσεις - πακέτα προσφορών για συνήθεις συμβατικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιού με διαβάθμιση παρεμβάσεων ανάλογα με την κάθε περίπτωση, ξεκινώντας από την εκδοχή της μερικής ανακαίνισης και καταλήγοντας σε ολοκληρωμένη λύση ολικής ανακαίνισης.
Τέλος δίνει τη δυνατότητα ευκολιών πληρωμής με ποικίλους τρόπους όπως οι άτοκες δόσεις και οι πραγματικές εκπτώσεις μέσω των προσφορών και της αξιολόγησης των αναγκών σας.

© 2016 anakainisi-thessaloniki.com All Rights Reserved.