• 2310 676 480 | 2310 888 770 | 697 855 7777
  • Δευ - Παρ 8:30 π.μ. - 9:30 μ.μ
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιδέες & Συμβουλές Ανακαίνισης

διατήρηση του ξύλινου δαπέδου

Σκέφτεστε να κρατήσετε το ξύλο στα δωμάτια;  

Η διατήρηση του ξύλινου δαπέδου χωρίς να χρειαστεί να το αντικαταστήσετε είναι μια ορθή επιλογή υπό προϋποθέσεις. Η κλασική ομορφιά και ζεστασιά που  προσφέρει γίνεται ακόμη πιο ευχάριστη με τη σκέψη των χρημάτων που εξοικονομήσατε.  

Αφού γίνει έλεγχος από τον επαγγελματία τεχνικό και διαπιστώσει ότι το δάπεδο βρίσκεται σε σωστό υπόβαθρο και ότι δεν έχει υποστεί φθορές μη αναστρέψιμες, μπορούμε να προχωρήσουμε στις εργασίες.   

Τα στάδια που ακολουθούνται,  είναι τα εξής:

  • Λείανση

Με ένα ειδικό μηχάνημα (ένα μηχάνημα που στο κάτω μέρος του μοιάζει να έχει πτερύγια ελικοπτέρου)  αφαιρούνται τα πρώτα χιλιοστά της επιφάνειας του δαπέδου, που περιέχουν φθορές, παλιές επιστρώσεις με βερνίκια, λεκέδες και άλλες βρωμιές αλλά και όλες τις παλιές χαράξεις από την πολυετή χρήση.

  • Στίλβωση

Ακολουθεί στρώση προστατευτικού ασταριού  επάνω στο ξύλο για την αντοχή σε  υγρασία και στη συνέχεια δύο στρώσεις με βερνίκι που διατίθεται και με χρώματα ώστε να αλλάξουμε πλήρως την εικόνα του δαπέδου.

  • Συντήρηση

Το αξιολύπητο και αποκρουστικό παλιό δάπεδο δεν υπάρχει τώρα. Έχετε πια ένα ολοκαίνουργιο υπέροχο δάπεδο που χρειάζεται φροντίδα και προσοχή. Το ξύλινο δάπεδο παραμένει ένα ζωντανό δάπεδο που χρειάζεται αγάπη ενώ χαρακτηρίζει το σπίτι και του ανθρώπους που το κατοικούν. anakainisi thessaloniki jylino dapedo 5

Η Open Plan ενημερώνεται συνεχώς για την νομοθεσία και τις νέες τεχνολογίες των υλικών ώστε να διασφαλίζει την ποιότητα των εγκαταστάσεων και τη βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς του ακινήτου. Προτείνει λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και φροντίζει για την αξία και το μέλλον του σπιτιού σας.
Για την απλοποίηση των πλάνων σας και τη διευκόλυνση των οικονομικών προσδοκιών σας, η Open Plan έχει έτοιμες λύσεις - πακέτα προσφορών για συνήθεις συμβατικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιού με διαβάθμιση παρεμβάσεων ανάλογα με την κάθε περίπτωση, ξεκινώντας από την εκδοχή της μερικής ανακαίνισης και καταλήγοντας σε ολοκληρωμένη λύση ολικής ανακαίνισης.
Τέλος δίνει τη δυνατότητα ευκολιών πληρωμής με ποικίλους τρόπους όπως οι άτοκες δόσεις και οι πραγματικές εκπτώσεις μέσω των προσφορών και της αξιολόγησης των αναγκών σας.

© 2016 anakainisi-thessaloniki.com All Rights Reserved.