• 2310 676 480 | 2310 888 770 | 697 855 7777
  • Δευ - Παρ 8:30 π.μ. - 9:30 μ.μ
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Open Plan

openplan logoΗ Open Plan είναι μία τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη μελέτη και κατασκευή κτιρίων από το 2001. Η εταιρεία απαρτίζεται από τους πολιτικούς μηχανικούς, Καϊλίδη Νικόλαο διπλωματούχο πολιτικό μηχανικό ΔΠΘ και από τον Πανίδη Γεώργιο διπλωματούχο πολιτικό μηχανικό ΑΠΘ με μεταπτυχιακό, στοχεύοντας σε ποιοτικές υπηρεσίες στο χώρο των μελετών και των κατασκευών. Ανάμεσα στα έργα της συμπεριλαμβάνονται κατασκευές μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, συγκροτημάτων, επαγγελματικών χώρων, καθώς επίσης και πλήρεις ανακαινίσεις.

Η OpenPlan είναι από τις πρώτες εταιρείες που διαμόρφωσε και προσφέρει στους πελάτες της διάφορα πακέτα ανακαίνισης που ανανεώνονται και αναπροσαρμόζονται συνεχώς σε νέες ανάγκες. Οι τιμές και οι συμπεριλαμβανόμενες εργασίες ποικίλουν  ανάλογα με τις απαιτήσεις του ακινήτου αλλά και με τις επιθυμίες του πελάτη. Το γραφείο μας πλαισιωμένο με μια αξιόπιστη ομάδα μηχανικών από όλες τις ειδικότητες, είναι πάντα φιλόξενο και θα χαρεί πολύ να βρει μαζί σας την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

Με σεβασμό στην οικολογία και το περιβάλλον, με στόχο την ποιότητα και την ικανοποίησή σας από τη συνεργασία και το αποτέλεσμα και με ευαισθησία στην αισθητική, πάντα με οικονομικές λύσεις, ενεργούμε προς το συμφέρον σας.

Είμαστε έτοιμοι να έρθουμε σε επαφή μαζί σας για υλοποιήσουμε του στόχους σας που με χαρά θα γίνουν και δικοί μας.

Η Open Plan ενημερώνεται συνεχώς για την νομοθεσία και τις νέες τεχνολογίες των υλικών ώστε να διασφαλίζει την ποιότητα των εγκαταστάσεων και τη βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς του ακινήτου. Προτείνει λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και φροντίζει για την αξία και το μέλλον του σπιτιού σας.
Για την απλοποίηση των πλάνων σας και τη διευκόλυνση των οικονομικών προσδοκιών σας, η Open Plan έχει έτοιμες λύσεις - πακέτα προσφορών για συνήθεις συμβατικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιού με διαβάθμιση παρεμβάσεων ανάλογα με την κάθε περίπτωση, ξεκινώντας από την εκδοχή της μερικής ανακαίνισης και καταλήγοντας σε ολοκληρωμένη λύση ολικής ανακαίνισης.
Τέλος δίνει τη δυνατότητα ευκολιών πληρωμής με ποικίλους τρόπους όπως οι άτοκες δόσεις και οι πραγματικές εκπτώσεις μέσω των προσφορών και της αξιολόγησης των αναγκών σας.

© 2016 anakainisi-thessaloniki.com All Rights Reserved.